Bit too many on tonight....

Discussion in 'Community Feedback' started by Pheasant Surprise, Dec 18, 2018.

  1. Noticed quite a few pages tonight aren't rendering too well, and files and pictures are taking 3 or 4 goes to upload. Example in point when I went to create this post...a page refresh sorted it...

    Screenshot 2018-12-18 at 20.00.27.png

    I don't think it's my internet connection playing up.

    Maybe its time for some bigger ponies for TFF? @Clive :scratchhead:
     
  2. Yup showing funny on Laptop and via the phone here to.
     
  3. solo

    solo Member

    Location:
    worcestershire
    System drowning. Bit like today’s weather :whistle::woot:
     
    Clive likes this.
  4. Clive

    Clive Staff Member

    Location:
    Lichfield
    yes - something not happy, server guys have been working on it for the last hour and I'm sure will sort soon

    sorry about that
     
  5. Chris F

    Chris F Staff Member

    Its not capacity related as the site isn't under strain tonight and no alerts have gone off. We had the same issue this morning and had to reboot some of the services and one of the servers. Has re-appeared this evening. They are investigating as we speak.
     
  6. Geez, now I’m typing this out in Times New Roman....things must really be bad!
    4D385A35-3B8F-46A9-BC31-90EA4BBF5117.png
     
  7. Chris F

    Chris F Staff Member

    I'm not being effected at all at the moment. Suggests its only 1 of the servers having issues. They will track it down shortly. Apologies for the problems.
     
  8. its hard to find good repair guys these days....

    FatGuyAngryAtComputer.gif



    ......they had to let the last one ^.. go..:unsure:
     
  9. I'm being served by manaslu-web01-prd-london-linode apparently. Dunno if that changes and they tag team!

    Maybe go a bit gentler than @Bury the Trash suggestion :eek:
     
    Bury the Trash likes this.
  10. Chris F

    Chris F Staff Member

    Anyone still having problems? All the servers have been "cycled" whatever that means. But it should be better now.
     
  11. (y) will post to update if manaslu, cotopaxi or antisana start misbehaving again. Are they upset about Brexit or something? :D
     
    Clive and Chris F like this.
  12. JP1

    JP1 Moderator

    @Chris F a new issue on my iPhone 5 is the app logo disappeared on the desktop. I Googled the issue and you can usually to get it to re appear by rebooting the phone. Have any of the settings been adjusted recently ?
     
  13. nick...

    nick... Member

    Location:
    south norfolk
    I had a lot of the above last night too but ok again now
    Nick...
     
    yellowbelly likes this.
  14. Chris F

    Chris F Staff Member

    Nothing has been changed at all @JP1

    I was going to change the logo to the Xmas version though.
     
  15. JP1

    JP1 Moderator

    Google suggests it can be the app developers who can mess up the icon setting ?
     
  16. Chris F

    Chris F Staff Member

    Is it on the App? We have no control over that, so it might well have changed.
     
  17. JP1

    JP1 Moderator

    Yes the app and the icon disappears off the desktop but you’re still logged on
     
  18. Ukjay

    Ukjay Member

    Location:
    In the Mud
    Don't stress too much Clive - sh!t happens and we do not pay for this excellent forum!!!
     
    Clive likes this.
  19. Ukjay

    Ukjay Member

    Location:
    In the Mud
    Just for ref - I am tonight, but it is not a biggy..
     
  20. Clive

    Clive Staff Member

    Location:
    Lichfield
    Can you describe the issue your seeing tonight please ? We thought we had this sorted earlier this week but looks like maybe we need to dig a bit deeper
     

Share This Page