I seem to have lost reverse....

Discussion in 'Community Feedback' started by yellowbelly, Jan 12, 2018.

  1. yellowbelly

    yellowbelly Member

    Location:
    N.Lincs
    When reading a thread, I used to be able to 'click' the arrow indicated......
    Screenshot (2)_LI.jpg
    ....in order to read a 'quoted post' by another poster.
    This arrow doesn't seem to work now.
    It's hardly life changing, I know, but it's often handy to read a quoted post in it's proper context in a thread.
    Had a major laptop meltdown before Christmas and everything had to be re-loaded - did something not get switched on?

    TIA.
     
    Alicecow likes this.
  2. Landyman

    Landyman Member

    Mine doesn't work either, also the forum is running really slow when loading pages and a few other bits arnt working right :rolleyes: but what do we know:whistle:
     
    yellowbelly likes this.
  3. llamedos

    llamedos New Member

    It no longer works if the quoted post is on the same page.
     
    Robigus, Landyman and yellowbelly like this.
  4. yellowbelly

    yellowbelly Member

    Location:
    N.Lincs
    Thanks(y)
     
    llamedos likes this.
  5. Landyman

    Landyman Member

    Aren't we a pair o numptys :banghead:.
    So there's just the problem of the forum loading slow. And no its not my tablet because my phone does it as well :p
     
  6. yellowbelly

    yellowbelly Member

    Location:
    N.Lincs
    You've been spoilt by the luxury of fast broadband - it never rushes about here so I've not noticed any difference:rolleyes:
     
    Y Fan Wen, Tomtrac and Landyman like this.
  7. Now that depends on which browser you use. It's working for me with Safari on a Mac.
     
  8. Landyman

    Landyman Member

    Well arent you a lucky fecker then ;)
     
    Philip Watkins likes this.
  9. This was discussed in another thread sometime last year. Some browsers it worked, some it didn't.
     
  10. You can have my reverse - I’ve been going backwards for long enough .
     
  11. Landyman

    Landyman Member

    :wacky::p
     
    YorkshireAndrew likes this.
  12. yellowbelly

    yellowbelly Member

    Location:
    N.Lincs
    :ROFLMAO:
    I only noticed it wasn't working last night - as I said in the OP, it's sumat or nowt, but as I'd had to reload everything, I wondered if I' not switched something ono_O
     
  13. Use a different browser (y)
     
  14. yellowbelly

    yellowbelly Member

    Location:
    N.Lincs
    Don't go getting all technical on me:eek: - when I say I had to reload everything, I use that phrase in the loosest possible sense - what I really mean is that I had to wait while my 'I.T.'consultant came home for Christmas to do it:facepalm::LOL::LOL:
     
    Landyman, Alicecow and Philip Watkins like this.
  15. Firefox and Safari work properly, Opera and Chrome don't.
     
  16. yellowbelly likes this.

Share This Page