The Forum going doo-lally this morning

Discussion in 'Community Feedback' started by JP1, Apr 3, 2018.

  1. JP1

    JP1 Moderator

    It started with plenty of spammers having a good go this morning and actually posting a fair few threads (reported but before any staff were up :rolleyes::D)

    Now the layouts keep going hay wire; is it the Chinese, The Ruskies or a take-over via DNS hacks :eek:
     
    kill, DrDunc, JCMaloney and 1 other person like this.
  2. No its probably because we still haven't had the results of the arsegate inquiry
     
  3. Boysground

    Boysground Member

    Location:
    Wiltshire
    All gone haywire here on 3 diffent machines.

    Bg
     
  4. JeepJeep

    JeepJeep Member

    Working fine on the phone... but on the laptop it's all over the place.
     
    JCMaloney likes this.
  5. farmerste

    farmerste Member

    Location:
    Preston
    works ok sometimes then next page its coming up all gobbledegook :confused:
     
  6. Chris F

    Chris F Staff Member

    We are getting the same at the office, every now and again the page loads slowly and shows strangely. The development team are looking at it.

    Its worse for me on Firefox for some reason too.

    This morning was just spam, from Aruba, apparently,
     
    Clive and JCMaloney like this.
  7. nick...

    nick... Member

    Location:
    south norfolk
    Plenty of problems here too.when opening a page a post title will fill 1/3 of the screen
    Nick...
     
  8. PSQ

    PSQ Member

    Location:
    Scottish Borders
    If @Clive just happens to keel over outside Zizzi's, then you can be sure that Putin reads TFF:

    Путин - пизда

    ("Putin is a pansy" - the irony being that TFF censored it! :ROFLMAO: ).
     
    Philip Watkins likes this.
  9. They will find you :whistle:
     
  10. Princess Pooper

    Location:
    East Mids
    oh good it wasn't just me getting that then.
     
  11. Clive

    Clive Staff Member

    Location:
    Lichfield
    how is it right now for everyone ? seems slow here, still being investigated by server managers

    hope its not a silly buggers DOS attack
     
  12. Lincs Lass

    Lincs Lass Member

    Location:
    north lincs
    I thought it was my system that had gone waffy ,,40 alerts from chinese members ,last parts of all the posts were something to do with colleges and universities ,,I just blocked them ,then the page layout went weird but its back to some sort of normality
     
  13. opininionated

    opininionated Member

    Seems alright now, layout on phone was funny earlier, but it often is.
     
  14. JeepJeep

    JeepJeep Member

    Seems slow on both phone and laptop.But hasn't thrown a wobbler on the laptop since early afternoon here.
     
  15. Clive

    Clive Staff Member

    Location:
    Lichfield
    the Chinese stuff was just a spammer that slipped through the filters - deleted and blocked now

    the slow loading (which leads to the odd layouts) is a different issue and clearly all is not happy with the severs just now
     
  16. nick...

    nick... Member

    Location:
    south norfolk
    Fine here now
    Nick...
     
  17. yellowbelly

    yellowbelly Member

    Location:
    N.Lincs
    It's at it again...........
    Screenshot (12).png
    As far as I can tell they're mostly Chinese 'What pick-up' and 'Shedders-v-Wooly' threads. Only that stalwart TFFer @GTB has managed to get a thread on the first page(y)
     


  18. Quite a lot of spam then?!?!
     
    Farmer Roy, yellowbelly and Nearly like this.

Share This Page